EMM La Roca

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font
Inici Blog categoria
Esempio di aspetto di una categoria blog (Categoria FAQ/Generale)

Inscripcions escola de música

Correu electrònic Imprimeix PDF

Si vols apuntar-te a l'escola, vine a parlar amb nosaltres, truca'ns, enviens un mail.... i en parlem.

L'Escola Municipal de Música de la Roca esta situada al CENTRE CULTURAL, amb la Biblioteca i l'Auditori.

Ens hi trobaràs tots els dimarts i dijous a la tarda.

 

C/Lope de Vega, 10, La Roca

Mail: Aquesta adreça de correu electrònic està protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la

Tf: 658-816-437 (PAu)

  

 

 
Correu electrònic Imprimeix PDF

El curs 2011/2012 varem engegar unes classes de cant per als alumnes de l'Escola. Algunes mares, en veure-ho, ens van dir que elles també tenien ganes de cantar. Vam pensar que un cor de gospel seria un projecte engrescador, així que li varem proposar a un bon amic, el mestre Ramon Escalé de la XARXA GOSPEL DE CATALUNYA, que ens dones un cop de ma i n’assumís la direcció. I així va ser com va néixer ROC&GOSPEL, el cor de l'Escola. Actualment i des de fa ja uns anys el dirigeix en GERSON GELABERT.

TENS GANES DE VENIR A CANTAR AMB NOSALTRES?

Envia’ns un correu a: Aquesta adreça de correu electrònic està protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la amb el teu nom, i ens posarem en contacte amb tu. No fa falta que en sàpigues, només que en tinguis ganes. O tf & Whatsapp  602 34 08 68

COR DE GOSPEL DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE LA ROCA

Assaig tots els dilluns, de 20'30h a 22’30h, al CC_LR

Director: Gerson Gelabert.

...T'ANIMES!?

LAST_UPDATED2
 

Projecte Educatiu

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest curs 2010-2011 hem iniciat un nou projecte educatiu a l'Escola Municipal de Música de La Roca. Un projecte basat en dos eixos, l'aprenentatge col·lectiu i l'aprenentatge progressiu.

Aprenentatge col·lectiu

Al llarg de la vida de les persones passem diverses fases d'aprenentatge, aquest sempre s'ha realitzat en grup (a l'escola, l'institut, la universitat,...), en canvi, en l'àmbit de la música i en concret de l'instrument, l'aprenentatge s'ha vingut realitzant de manera individual. Seguint noves teories pedagògiques musicals, a l'Escola de Música de la Roca proposem un aprenentatge de l'instrument col·lectiva, aprofitant les dinàmiques que es generen dins del grup i que estimulen la motivació i l'interès en l'aprenentatge de la pràctica de l'instrument.

Aprenentatge progressiu

En el mètode clàssic de l'aprenentatge de la música, el llenguatge musical i l'instrument s'aprenen per separat. A la Roca proposem un mètode pedagògic que fusiona els dos aprenentatge i els fa avançar en paral·lel. Així doncs, els alumnes adquireixen els conceptes musicals a la vegada que els posen en pràctica amb l'instrument, fent que l'aprenentatge sigui més àgil, dinàmic i engrescador.